Bryllup

Basispakken

De offisielle brudebildene, forlovere. ca. 1t og 30 min

Pris: 2000,-

Portrettpakken

Vielsen, de offisielle brudebildene, forlovere og nærmeste familie. Ca 3 timer.

Pris: 3500,-

Standardpakken

Forberedelser, vielsen, de offisielle brudebildene, forlovere og nærmeste familie. Ca. 6 timer

Pris: 5500,-

Heldagspakken

Forberedelser, vielsen, bilder med familie og forlovere, de offisielle brudebildene, stemningsbilder fra middagen (to-tre timer). Bilder av pynt, taler, kakeskjæring/ eventuelt første dansen. Ca 11-12 timer

Pris: 8000,-

Alle pakkene inkluderer planleggingstime før bryllupet. Brukes til å bli kjent med hverandre. Skriv gjerne en liste over hva dere ønsker både i forhold til stil på bildene, hvem dere vil ha med på bildene, og ikke minst hvor dere vil ta dem.  Før bryllupet er det nødvendig at brudeparet har plukket ut location. Under fotografering tar vi oss god som mulig for å få flest mulige motiv/situasjon/bakgrunner osv. Beregner helst over 2-3 timer til dette.  Jeg blir med uansett hvor dere vil dra. Hvis det er et fint område i nærheten av enten vielseslokalet eller festlokalet, så er det veldig hensiktsmessig for dere å ta bildene der. Ønsker du å ta bilde i en båt, ved kaia, på en hest, i skogen eller ved stranden, jeg blir med hvor enn dere vil.

Pakkene inkluderer også de beste bildene levert på minnepenn i full oppløsning i en blandning av farger og svart/hvitt. Antall bilder varierer alt etter hvor lenge jeg følger dere.

Betaling: Faktura på minnepenn. Behandlingstiden ved bryllup må det påregnes ca 2-4 måneder. 

Avbestilling: Ved avglemt avtale, eller avbestilling senere enn fem dager før avtalt tid, vil det bli fakturert et gebyr på kr 500,-.(NB! Gjelder ikke ombooking pga sykdom)

NB: Kjøring til og fra location for fotografen er 4,10 kr per kilometer, kommer i tillegg.

Ta gjerne kontakt for spørsmål: synnenilsenlie@gmail.com 

© 2017 Fotonilsenlie

share